21 Φεβρουαρίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών / Κριτών Π.Ο.Μ. – Γλυφάδα – Μάρτιος 2024

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι του Μουάιτάι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) πραγματοποιεί Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών / Κριτών, με σκοπό την αρτιότερη στελέχωση αντίστοιχου σώματος για τη σωστή διεξαγωγή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Το εν λόγω σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 15:00 – 18:00, στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» (Φοίβης 14, Γλυφάδα, 16674).

Η παρακολούθηση είναι Δωρεάν, ωστόσο δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να λάβουν Πιστοποίηση, με σκοπό την ένταξή τους στο Σώμα Διαιτησίας της Π.Ο.Μ., προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν στις επίσημες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας μας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να συμμετάσχει εκπαιδευτικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2024, στο διάστημα 9 – 10 Μαρτίου, στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας», με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας.

Τα Σεμινάρια Διαιτητών / Κριτών βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα και την τεχνογνωσία των διαιτητών/κριτών της Ομοσπονδίας, ενώ μεριμνούν και για την εναρμόνιση με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί:

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Κόστος Πιστοποίησης: 60€

Πληροφορίες στο referees@pmf.gr  και στα τηλέφωνα: 210-9603031 & 6988 711 111.

Κοινοποίηση άρθρου: