Χαιρετισμός Προέδρου Π.Ο.Μ.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι του Μουάιτάι στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), του μοναδικού επισήμως αναγνωρισμένου από τη ΓΓΑ, αθλητικού φορέα Μουάιτάι στην Ελλάδα και επίσημου μέλους και εκπροσώπου των ΕMF και IFMA.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της Ομοσπονδίας αποσκοπεί στο να παρέχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση προς τα αθλητικά σωματεία μέλη μας, τους αθλητές μας, αλλά και προς όλους τους φίλους του αθλήματος, αναφορικά με αθλητικές διοργανώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και κάθε δραστηριότητα, που αφορά το άθλημά μας και λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Επιπροσθέτως μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία είναι πλέον στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων προκειμένου να καταστούν πιο σύντομες και φιλικές όλες οι διαδικασίες όπως η εγγραφή νέων αθλητικών σωματείων ως μέλη, καθώς και η πιστοποίηση των αθλητών τους.

Διαρκής επιδίωξη όλων μας στην Π.Ο.Μ. είναι η καταβολή κάθε περαιτέρω δυνατής προσπάθειας, προκειμένου η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας να αναβαθμίζεται και να ανανεώνεται συνεχώς, με σκοπό να αποτελέσει εν τέλει τον κοινό τόπο διαδραστικής επικοινωνίας όλων των μελών, αθλητών και φίλων που αγαπούν και υποστηρίζουν το Μουάιτάι. Στο ανώτερο πλαίσιο η δική σας συνεισφορά σε προτάσεις και παρατηρήσεις, είναι περισσότερο από αναγκαία, ούτως ώστε το αποτέλεσμα που θα βιώνουν οι φίλοι και επισκέπτες μας, να είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή σας. Καλή πλοήγηση.

Ιωάννης Παπαδόπουλος
Πρόεδρος Π.Ο.Μ.