8 Ιουνίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

7η ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024 στο Ε.Α.Κ. Πάτρας “Δημήτριος Τόφαλος”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, στο Ε.Α.Κ. Πάτρας “Δημήτριος Τόφαλος”, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις για την Ελληνική Ομάδα, με τους αθλητές μας να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους.

Η Μικαέλα Κολλιοπούλου με την εξαιρετική της εμφάνιση κατέκτησε μια σπουδαία νίκη, απέναντι στην Λιβανέζα πρωταθλήτρια, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον τελικό, την Κυριακή 9/6/24.

Χάλκινο μετάλλιο για την Χριστίνα Ζάμπουρα και την Γεωργία Σγούρου, οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη στους ημιτελικούς. Ωστόσο, οι προσπάθειες και η αφοσίωσή τους αξίζουν κάθε έπαινο και μας γεμίζουν περηφάνια. Άτυχη στιγμή για τη Φωτεινή Βλάμη, η οποία δεν κατάφερε να αγωνιστεί και να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς.

Με τη Μικαέλα Κολλιοπούλου, το Γιώργο Χριστόπουλο και τον Ραφαήλ Χαγκάν, η Ελληνική Ομάδα συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους!

Χορηγός επικοινωνίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, είναι το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και οι αγώνες μεταδίδονται καθημερινά, στον ΑΝΤ1+.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της Ομοσπονδίας μας, Digital IQ, Dragon, Top Ten, Olympus Sport, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι “Υδρία”, Onskin, για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Κοινοποίηση άρθρου: