25 Μαΐου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Διεθνές Προπονητικό Μουάιτάι Καμπ στην Πάτρα: Αθλητές από όλο τον Κόσμο Προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2024

Με ενθουσιασμό και υψηλές προσδοκίες ξεκίνησε το Προπονητικό Καμπ / Muaythai Training Camp της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι – Π.Ο.Μ. στην Πάτρα, με σκοπό την προετοιμασία των αθλητών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2024 / IFMA Senior World Muaythai Championship, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. «Δημήτριος Τόφαλος», κατά το διάστημα 1 – 9 Ιουνίου 2024.

Το Προπονητικό Καμπ συγκεντρώνει μερικούς από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του Μουάιτάι από όλη την Ελλάδα, καθώς και από τις Χώρες – Μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA (International Federation of Muaythai Associations), που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντατικές προπονήσεις και σεμινάρια στις άρτιες εγκαταστάσεις του Καμπ, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες των αθλητών στη συγκεκριμένη δράση. Κατά τη διάρκεια του Καμπ, οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν εμπειρίες με διακεκριμένους αθλητές από άλλες χώρες, προάγοντας το αθλητικό πνεύμα και το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Μ., κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Αυτή η δράση αποτελεί σημαντικό μέρος της προετοιμασίας μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η παρουσία ξένων αθλητών ενισχύει την εμπειρία και την ανταγωνιστικότητα των αθλητών μας, προσφέροντάς τους πολύτιμες εμπειρίες και – επιπλέον – βοηθάει τους ίδιους να εγκλιματιστούν στον τόπο της διοργάνωσης. Το Καμπ θα διαρκέσει έως τις 30/5, μία ημέρα πριν την επίσημη άφιξη των ομάδων. Υπενθυμίζουμε πως η Τελετή Εναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι η 1η Ιουνίου, και ώρα 16:00, στο Ε.Α.Κ. «Δημήτριος Τόφαλος».

Το κοινό καλείται να παρακολουθήσει τις ανοιχτές προπονήσεις του Κάμπ, με σκοπό να βιώσει την αθλητική εμπειρία, και να αποκομίσει αξέχαστες εντυπώσεις, γνωρίζοντας από κοντά το άθλημά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Π.Ο.Μ. μέσω email: pmf@pmf.gr ή στα τηλέφωνα: 210 9603031 & 6988 711 111.

 

Κοινοποίηση άρθρου: