Διευθυντής Σπουδών και στην 2η Σχολή ο κύριος Χρ. Κόλλιας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτό το διάστημα η 1η Σχολή Προπονητών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι – ενώ παράλληλα προετοιμάζεται και η έναρξη της 2ης  –  οι οποίες διεξάγονται μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα καθήκοντα του Διευθυντή Σπουδών και για τις δυο σχολές, ανέθεσε με απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, στον κύριο Χρήστο Κόλλια, (Λέκτορα του τμήματος επιστήμης, φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα την Πάλη) και στο επιτελείο των καθηγητών του.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κύριος Ιωάννης Παπαδόπουλος σε σχετική του δήλωση ανέφερε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε ως διευθυντή της πρώτης αλλά και της δεύτερης σχολής προπονητών τον κύριο Κόλλια. Η μοναδική αυτή σχέση που έχει αναπτυχθεί με τους φοιτητές της σχολής μας, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το άθλημα, καθώς η Ομοσπονδία μας προσβλέπει σε μια μόνιμη σχέση συνεργασίας για την ανάπτυξη του αθλήματος μας στην Ελλάδα. Η επιστημονική κατάρτιση και οι γνώσεις, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη των υποψηφίων προπονητών της σχολής μας δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ο τρόπος προπόνησης και προετοιμασίας των αθλητών μας, ώστε να έχουμε σύντομα ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Προσωπικά τον ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο της Ομοσπονδίας μας αλλά και για το σπουδαίο έργο και την προσφορά του στον αθλητισμό όλα αυτά τα χρόνια».

Η 2η Σχολή Προπονητών αναμένεται να ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2020 καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι καταθέσεις των δικαιολογητικών στην Γ.Γ.Α. και θα διαρκέσουν ως και την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

Γραφείο Τύπου Π.Ο.Μ.

Κοινοποίηση άρθρου: