9 Μαΐου, 2020 | Άρθρα & Νέα, Προβολή

Εκστρατεία Π.Ο.Μ. “Στηρίζω Μαχητικά”

Φίλες και φίλοι του αθλήματος,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) αντιλαμβανόμενη και συμμεριζόμενη πλήρως την αγωνία, τους προβληματισμούς και τις οικονομικές συνέπειες που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων – μελών της, εξαιτίας των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης  που όλος ο κόσμος βιώνει έντονα το τελευταίο διάστημα, ανακοινώνει την έναρξη μίας εκστρατείας με το σύνθημα «Στηρίζω Μαχητικά» !

Πιο αναλυτικά, η Ομοσπονδία μας καλεί κάθε ιδιώτη ενδιαφερόμενο από την Ελλάδα ή τον απόδημο Ελληνισμό, που επιθυμεί να στηρίξει το αθλητικό σωματείο της περιοχής του ή όποιο άλλο επιθυμεί, ώστε αυτό να βγει αλώβητο από την παρούσα περιπέτεια, να συνδράμει ανάλογα με την οικονομική του ευχέρεια, αποστέλλοντας μάλιστα την οικονομική ενίσχυση που επιθυμεί απευθείας στον επίσημο λογαριασμό του σωματείου, χωρίς την παρέμβαση κανενός μεσάζοντα.

Την πρωτοβουλία αυτή εκ μέρους της Π.Ο.Μ. είχε προαναγγείλει πρόσφατα ο Πρόεδρος της, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, σε προσωπική του τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει για το θέμα, μεταξύ άλλων : «Αν και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η Πολιτεία έχει αντιληφθεί απόλυτα τη σημασία και την προσφορά των αθλητικών σωματείων στην κοινωνία και στον πολιτισμό και έχει δρομολογήσει τις μεθόδους βοήθειας, θέλω με αυτή την ευκαιρία να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι έχει μεγάλη σημασία να υπάρξει απόλυτη στήριξη το συντομότερο δυνατό από όλους τους φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς), συμπεριλαμβανομένων της Ομοσπονδίας μας αλλά και των Δημοτικών Αρχών, επιστρατεύοντας όλα τα μέσα που υπάρχουν, όπως απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και δυνατότητα επιχορήγησης από τον προϋπολογισμό τους.

Καλώ λοιπόν τους λάτρεις του αθλήματος που έχουν την οικονομική δυνατότητα και τους επιχειρηματίες φίλους του αθλητισμού και του πολιτισμού της Ελλάδας, να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής τους – τα οποία από ρομαντισμό και αγάπη επιβιώνουν τα τελευταία χρόνια- ώστε να καταφέρουν να ανταποκριθούν οικονομικά και να παραμείνουν ανοιχτά για να μπορούν να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, δίνοντας χαρά και ελπίδα στους νέους του τόπου μας, αλλά και την ευκαιρία να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αν αφήσουμε αυτή τη στιγμή τα ερασιτεχνικά σωματεία αβοήθητα, το μέλλον του αθλητισμού θα είναι αβέβαιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι ένα χρέος που οφείλουμε και που πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι απέναντι στις επόμενες γενιές».

Από την πλευρά τους, τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκστρατεία, καλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το συντομότερο δυνατό την αίτηση (πλήρως συμπληρωμένη, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο του εκάστοτε σωματείου), που θα βρείτε πατώντας εδώ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση pmf@pmf.gr. Στη συνέχεια, η λίστα των συμμετεχόντων θα κοινοποιηθεί δημόσια (σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, κοινωνικής δικτύωσης κ.α.), ούτως ώστε να προσελκύσει πιθανούς ενδιαφερόμενους αρωγούς.

 

Κοινοποίηση άρθρου: