4 Δεκεμβρίου, 2020 | Άρθρα & Νέα

Επίσημη Έναρξη 2ης Σχολής Προπονητών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), έπειτα από την οριστικοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του πίνακα με τους 181 επιτυχόντες/εισακτέους φοιτητές, για την 2η Σχολή Προπονητών, υλοποίησε διαδικτυακά το περασμένο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου την έναρξη των μαθημάτων.

Όπως είχε οριστεί, ώρα έναρξης ήταν στις 09:00 π.μ., όπου υπήρξε καλωσόρισμα με εισαγωγική ομιλία – χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, καθώς και τον Διευθυντή της Σχολής, κ. Χρήστο Κόλλια, προς τους νέους σπουδαστές, ενώ παράλληλα καταγράφονταν καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων οι παρουσίες. Η πρώτη διδακτική ώρα ξεκίνησε στις 09:30 π.μ. , ενώ η λήξη της διδακτικής ημέρας ολοκληρώθηκε στις 17:00 μ.μ.

Το παρόν στην πρώτη διδακτική ημέρα έδωσαν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, συγκεκριμένα παρακολούθησαν τις διαλέξεις ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Γκίτσας, ο οποίος και δίδαξε στους νέους σπουδαστές τα μαθήματα “Κανονισμοί Αγώνων” και “Τεχνική Ανάλυση” όπως και ο Υπεύθυνος Υλικού κ. Νικόλαος Κετσελίδης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας σε ανακοίνωσή του ανέφερε τα παρακάτω:

Εχθές είχα την τιμή να μοιραστώ τη χαρά των σπουδαστών, στο πλαίσιο της έναρξης των διαδικτυακών μαθημάτων της Δεύτερης Σχολής Προπονητών του Μουάιτάι, η οποία διοργανώθηκε και υλοποιείται υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η αγάπη για τον αθλητισμό, το άθλημα μας και το κοινό όραμα με τους προπονητές, για την αποστολή της Ομοσπονδίας μας, αποτελεί το κίνητρο για να συνεχίσουμε το έργο μας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.Θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ της Ομοσπονδίας να ευχαριστήσω τόσο τον Διευθυντή σπουδών της Σχολής, κύριο Χρήστο Κόλλια (Λέκτορα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών) όσο και όλους τους καθηγητές για τη συμμετοχή τους και τη συνεισφορά τους. Ομοίως, ευχαριστούμε τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΓΓΑ και τα μέλη της, που μετέχουν στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να εκκινήσει με επιτυχία ο κύκλος μαθημάτων και αυτής της Σχολής. Τέλος θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους 181 νέους υποψήφιους προπονητές, ευχόμενος εκ μέρους της Ομοσπονδίας καλή επιτυχία στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα. Είθε με τη βοήθεια Του Θεού να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθούμε ξανά από κοντά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εύχεται καλό ξεκίνημα σε όλους τους καθηγητές, σπουδαστές και τα μέλη της επιτροπής, που συνέβαλαν ο καθένας ξεχωριστά, έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα η ίδρυση της 2ης σχολής προπονητών.

Κοινοποίηση άρθρου: