30 Μαρτίου, 2020 | Άρθρα & Νέα, Προβολή

Εθελοντική Αιμοδοσία Π.Ο.Μ.

Φίλες και φίλοι του αθλήματος,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) με αφορμή την πιεστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το δημόσιο σύστημα υγείας λόγω της εν εξελίξει πανδημίας του Covid-19 και με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδίως τους αθλητές και εκπαιδευτές του αθλήματος μας, σε εθελοντική αιμοδοσία.

Θεωρούμε σημαντικό σε μία περίοδο αναγκαστικής αδράνειας όσον αφορά την αγωνιστική διαδικασία, οι άνθρωποι που ασχολούνται με το Μουάιτάι να επιδείξουν αυτή τη φορά τη μαχητικότητα τους κι εκτός ρινγκ, συνεισφέροντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο κοινό συμφέρον.

Την πρόθεση, εξάλλου, αυτή της Ομοσπονδίας μας ενθάρρυνε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, με κοινή επιστολή που μας κοινοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 30/03. Σε αυτή ο κ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει : “Ο αθλητισμός, ως κοινωνική έκφραση, δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πρότυπο υγιούς ζωής. Αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς αλλά και εθελοντισμού. Άλλωστε, η αθλητική οικογένεια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των δράσεων αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών”, ενώ παράλληλα προτρέπει και τα αθλητικά σωματεία να κινητοποιήσουν τα μέλη τους προς αυτή την κατεύθυνση. Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Επομένως, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Ομοσπονδία μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση pmf@pmf.gr με τίτλο “Εθελοντική Αιμοδοσία Π.Ο.Μ.” , στο οποίο θα αναφέρουν οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας ή εναλλακτικά καλώντας στο τηλέφωνο της Ομοσπονδίας στο 210-9603031.

Κοινοποίηση άρθρου: