21 Φεβρουαρίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Εθελοντισμός – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2024

Φίλες και φίλοι του Μουάιτάι,

Σας ενημερώνουμε ότι, εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 8 – 9 – 10 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» (Φοίβης 14, Γλυφάδα, 16674), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) καλεί όσους επιθυμούν, να συμμετάσχουν ως εθελοντές σε αυτή τη δράση.

Οι εθελοντές θα λάβουν σχετική Βεβαίωση Εθελοντικής Συμμετοχής από την Ομοσπονδία, καθώς και Συστατική Επιστολή από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Μ., κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

“Ο εθελοντισμός αποτελεί μια εκδήλωση κοινωνικής συμπεριφοράς όπου το άτομο χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής προσφέρει τον ελεύθερό του χρόνο για έναν κοινωφελή σκοπό, είτε με δική του πρωτοβουλία είτε στο πλαίσιο μιας ομάδας ή φορέα. Ο εθελοντισμός έρχεται, με άλλα λόγια να αντισταθμίσει την τάση που επικρατεί στις σύγχρονες κοινωνίες να αξιολογούνται όλα σύμφωνα με την χρηματική τους αξία. Ο σύγχρονος εθελοντισμός προχωρά πέρα από τις παραδοσιακές του μορφές (φιλανθρωπία, αλληλοβοηθητικά σωματεία) και περικλείει μια δυναμική, ενεργή συμμετοχή των εθελοντών που εμπλέκονται σε φορείς ή οργανώσεις”

Κοινοποίηση άρθρου: