7 Ιουνίου, 2021 | Άρθρα & Νέα

Ολοκληρώθηκαν τα πρακτικά μαθήματα των Σχολών Προπονητών στο Sportcamp

Στις εγκαταστάσεις του Sportcamp, στο Λουτράκι Κορινθίας, από τις 15 έως τις 23 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε η ενότητα των πρακτικών μαθημάτων και οι απαραίτητες εξετάσεις της 1ης και 2ης Σχολής Προπονητών Μουάιτάι Γ’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι.

220 υποψήφιοι προπονητές Μουάιτάι, πέρασαν την πύλη του Sportcamp, με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, βάσει του εγκεκριμένου από την Γ.Γ.Α.,  ειδικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, με σκοπό την ολοκλήρωση των πρακτικών μαθημάτων τους, υπό την επίβλεψη του Διευθυντή Σπουδών κου Χρήστου Κόλλια, και του διδακτικού προσωπικού των 2 Σχολών Προπονητών.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη,  κύριοι Δετοράκης Εμμανουήλ και Κοντέσης Πάρης και εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού, κύριος Κάκκος Βασίλειος, η Προϊσταμένη Τμήματος Αθλητικών Φορέων, κυρία Βαρβέρη Λουϊζα και οι κυρίες Τσιάκα Αικατερίνη και Ραπτοδήμου Μαρία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φοιτητές για την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, και την εν γένει διαγωγή τους κατά τη διαμονή τους στο Sportcamp,  καθώς και το διδακτικό προσωπικό των Σχολών Προπονητών, το προσωπικό της Π.Ο.Μ., και το προσωπικό του Sportcamp, οι οποίοι εργάστηκαν με προσήλωση για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρία ΥΔΡΙΑ για την κάλυψη των αναγκών με “Νερά Λουτρακίου” στους χώρους προπόνησης, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής των φοιτητών στο Λουτράκι καθώς και τη Διεύθυνση του Sportcamp για την ευγενική χορηγία των επαναληπτικών self-test των φοιτητών αλλά και την άψογη συνεργασία και επαγγελματισμό τους, που είχε ως αποτέλεσμα την  ευχάριστη διαμονή όσων συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Επίσης ευχαριστούμε το Σώμα Έρευνας & Διάσωσης και τους 2 διασώστες του, κ. Σουριτζίδη Ανδρέα και Κουνέλη Ελένη για την συμμετοχή τους, την κάλυψη της διοργάνωσης, και την παροχή βοήθειας όποτε χρειάστηκε. Τέλος, ευχαριστούμε τους μεγάλους και μόνιμους χορηγούς μας, Force1, Seven Hellas και τις εταιρείες DigitaliQ, και την ασφαλιστική εταιρεία Supreme Insurance Services.

 

Κοινοποίηση άρθρου: