26 Φεβρουαρίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2024 – Πάτρα, Ελλάδα

Φίλες και φίλοι του Μουάιτάι,

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι – Π.Ο.Μ.,  κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, από την Ομοσπονδία μας. Πρόκειται για ένα υψίστης σημασίας γεγονός για το άθλημά μας και για τη χώρα μας, καθώς είναι αποτέλεσμα του έργου και της προσπάθειας που καταβάλει η Π.Ο.Μ., τα σωματεία και οι αθλητές μας, τα τελευταία χρόνια.

Στην Ομοσπονδία μας ανατέθηκε από την αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, Παγκόσμια Ομοσπονδία IFMA (International Federation of Muaythai Associations), να αναλάβει την συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς. Εκτιμάται η προσέλευση μεγάλου αριθμού αθλητών, προπονητών και παραγόντων του αθλητισμού από όλο τον κόσμο, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε αυτή τη σημαντική εξέλιξη για το άθλημά μας.

Σε αυτή τη δράση, προσκαλούμε -με ιδιαίτερη χαρά- τα Σωματεία – Μέλη της Π.Ο.Μ. να συμμετάσχουν ενεργά, δίνοντας «το παρών», με σκοπό να διεξαχθεί ένα άρτιο πρωτάθλημα επ’ ωφελεία της Πατρίδας και της κοινωνίας μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διοργάνωση, θα κοινοποιηθούν στις προσεχείς ημέρες.

Κοινοποίηση άρθρου: