16 Ιουλίου, 2020 | Άρθρα & Νέα

Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Αγωνιστικό μας Πρόγραμμα από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020 (Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την προκήρυξη).

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι τα σωματεία και άλλοι χώροι που πληρούν τις προδιαγραφές όπως αναγράφονται στους κανονισμούς .

Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα με βάση τους κανόνες της IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο διαδικτυακό πρωτάθλημα, θα έχουν προτεραιότητα να συμμετάσχουν στο επίσημο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2020 , το οποίο και θα αντικαταστήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων 2020 που θα διοργανώσει η IFMA (αναγνωρισμένη ομοσπονδία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) και στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μοριοδότηση και να εγγραφούν στον Ειδικό Πίνακα Διακριθέντων Αθλητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,  καθώς επίσης και να ανακηρυχθούν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές για το έτος 2020.

Η επίσημη δήλωση των αθλητών κάθε αθλητικού σωματείου που προτίθενται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ανά κατηγορία κιλών και ηλικίας θα γίνεται εδώ  μέχρι 24 Αυγούστου 2020. (η παραπάνω φόρμα σας έχει σταλεί σε επεξεργάσιμη μορφή ώστε να την συμπληρώσετε και να την στείλετε ηλεκτρονικά).

Πληροφορίες μέσω e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας (pmf@pmf.gr) και στο ‎210-9603031 Δευτέρα – Πέμπτη 09:00-17:00.

 

Κοινοποίηση άρθρου: