26 Μαρτίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024 – Απολογισμός

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 8, 9 & 10 Μαρτίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024, οι αγώνες Βετεράνων καθώς και οι αγώνες Novice στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας».

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 700 αθλητές από 62 Σωματεία – Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), και συγκεκριμένα 438 αθλητές από 57 σωματεία στις Κατηγορίες του Πρωταθλήματος & Βετεράνων και 269 αθλητές από 49 σωματεία σε κατηγορίες Novice (αγώνες εμπειρίας, χωρίς αποτέλεσμα) ενώ – συνολικά – οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τα 2000 άτομα.

Αθλητές, προπονητές, γονείς, αλλά και οι λάτρεις του αθλήματος έδωσαν το “παρών”, σε ένα τριήμερο γεμάτο δυναμικές αναμετρήσεις αθλητών.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, σχετικά με την ανάληψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενηλίκων, και στη συνέχεια, παρέλασαν εκπρόσωποι των σωματείων της Π.Ο.Μ., κρατώντας τις σημαίες των σωματείων, καθώς και οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας με την Ελληνική σημαία, τη σημαία της Π.Ο.Μ., της Κύπρου, των Διεθνών Ομοσπονδιών Μουάιτάι (I.F.M.A., E.M.F., M.M.U.) και το Σώμα Διαιτησίας.

Η Τελετή συνεχίστηκε με την απαγγελία όρκων των αθλητών, προπονητών και διαιτητών και έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Παράλληλα από τη διάρκεια των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές Μεταλλίων για τους αθλητές και τις αθλήτριες, που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024.

Δείτε εδώ τις βραβεύσεις των αθλητών στις Κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι με την συμμετοχή και την βοήθειά τους στον άρτιο συντονισμό των ομάδων τους, αποτέλεσαν αρωγούς στην ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της Ομοσπονδίας μας Supreme Insurance Services, Force1, Seven Hellas, Top Ten, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι “Υδρία”, Onskin, Digital IQ.

Κοινοποίηση άρθρου: