12 Οκτωβρίου, 2020 | Άρθρα & Νέα, Προβολή

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2020.

Αναλυτικά η προκήρυξη (πατήστε εδώ)

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης  «Ολυμπία» επί της οδού Ολυμπίας 104 στην Αργυρούπολη. Για την διεύθυνση του γηπέδου πατήστε εδώ.

Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα με βάση τους κανόνες της IFMA (International Federation of Muaythai Associations).  

Η επίσημη δήλωση των αθλητών κάθε αθλητικού σωματείου που προτίθενται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ανά κατηγορία κιλών και ηλικίας μόνο για τις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Elite και Competitive 18-23)  θα γίνεται  ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας διεξαγωγής αγώνων RSportz (μέχρι τις 9 Οκτωβρίου στην αντίστοιχη διοργάνωση) από τους υπεύθυνους των σωματείων στέλνοντας στην Π.Ο.Μ. την σχετική φόρμα (Πατήστε εδώ). Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες  η εγγραφή στο Rsportz είναι προαιρετική. Για τη δήλωση συμμετοχής  (πατήστε εδώ).

Προσοχή: Κάθε αθλητής προκειμένου να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να έχει μαζί του τα εξής έγγραφα:

  • Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας (χορηγείται από την Π.Ο.Μ. και όσοι δεν έχουν μπορούν να αιτηθούν μέσω σωματείων έκδοση δελτίου μέχρι 1 Οκτωβρίου 2020.
  • Κάρτα υγείας αθλητή υπογεγραμμένη από καρδιολόγο (βρείτε την εδώ)
  • Ιατρική βεβαίωση Covid (βρείτε την εδώ) την οποία λαμβάνετε από τον γιατρό προσκομίζοντας το ιατρικό ιστορικό που θα (βρείτε εδώ)
  • Υπεύθυνη δήλωση αγώνων (βρείτε την εδώ)

 

Πληροφορίες μέσω e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας (pmf@pmf.gr) και στο ‎210-9603031.

Καλή προετοιμασία σε όλους !

Κοινοποίηση άρθρου: