12 Απριλίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Συνάντηση του Προέδρου της Π.Ο.Μ. με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Πάτρας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/04/2024, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι Π.Ο.Μ., με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο, καθώς και με τοπικούς παράγοντες, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αχαΐας.

“Το Παρών” έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παρασκευάς Μασούρας, ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Απόστολος Μάρκος από το Δ.Σ. Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο κ.  Χρήστος Σωτηρόπουλος και η κ. Ορτιλία Καζάκη από τον Α.Σ. Πήγασο, ο κ. Τάκης Βρυώνης, καθώς και μέλη της Διοίκησης της Π.Ο.Μ..

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ. Πατρών «Δημήτριος Τόφαλος», κατά το διάστημα 31 Μαΐου – 10 Ιουνίου 2024.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί Προπονητικό Καμπ, στις 20 – 30 Μαΐου 2024, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πρωτάθλημα. Το Καμπ θα λάβει χώρα -επίσης- στην Πάτρα, η οποία, όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, θεωρήθηκε κατάλληλη, λόγω των πολλών αθλητικών της εγκαταστάσεων και της ύπαρξης του δημοτικού ξενώνα, που θα φιλοξενήσει τους αθλητές.

Στη συγκεκριμένη δράση έχουν προσκληθεί αθλητές και προπονητές των Χωρών – Μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA (International Federation of Muaythai Associations).

Κοινοποίηση άρθρου: