29 Μαρτίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι με τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη

Ο Προέδρος της Ομοσπονδίας μας, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κώστα Πελετίδη, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο Πάτρας. Στη συνάντηση έδωσε “το Παρών” ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Τάκης Πετρόπουλος, καθώς και ο αθλητής της Εθνικής μας Ομάδας, Δήμος Ασημακόπουλος.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 31 Μαϊου – 10 Ιουνίου, στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο “Δημήτριος Τόφαλος”, στην Πάτρα.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά σήμερα συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Τάκη Πετρόπουλο, προκειμένου να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024 στην ιστορική πόλη της Πάτρας και δηλώνω πραγματικά ευτυχής που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουν αγάπη και μεράκι για την πόλη και τον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο Πατρινός αθλητής με τις πολλές διακρίσεις σε αρκετά διεθνή πρωταθλήματα, Δήμος Ασημακόπουλος, δήλωσε:

«Το συναίσθημα που νιώθω δεν συγκρίνεται, καθώς η Ολυμπιάδα του αθλήματος έρχεται στην πόλη μας, την Πάτρα και μου δίνεται η δυνατότητα, για μια ακόμη φορά, να εκπροσωπήσω τη χώρα μας και την πόλη, με στόχο να φέρω ένα μετάλλιο στην Πάτρα. Ευχαριστώ την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι και την πολιτεία για τη στήριξη που μας παρέχουν κι ευχαριστώ το Δήμο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει εξασφαλίσει για την πολη».

Θα προηγηθεί Προπονητικό Καμπ της Εθνικής Ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πρωτάθλημα, κατά το διάστημα 20 – 30 Μαΐου 2024, στην Πάτρα, η οποία, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, θεωρήθηκε κατάλληλη, λόγω των πολλών αθλητικών της εγκαταστάσεων και της ύπαρξης του δημοτικού ξενώνα, προκειμένου να γίνει η προετοιμασία των αθλητών μας.

Κοινοποίηση άρθρου: