19 Ιουνίου, 2024 | Άρθρα & Νέα

Τελευταία Ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024 στο Ε.Α.Κ. Πατρών “Δημήτριος Τόφαλος”

Με τη λήξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μουάιτάι 2024, η Ελληνική Ομάδα, γεμάτη επιτυχίες και εμπειρίες, συνεχίζει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για τις επόμενες διοργανώσεις.

Η τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Muaythai 2024 σήμανε το τέλος μιας εξαιρετικής διοργάνωσης, γεμάτης αγωνία, δυνατές αναμετρήσεις και εντυπωσιακές επιδόσεις από τους αθλητές που συμμετείχαν.

Οι αθλητές μας απέδειξαν την αξία τους, κατακτώντας διακρίσεις και μετάλλια για την Ελληνική Ομάδα, τα οποία θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας.

Ο Γιώργος Χριστόπουλος στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία U23 -81kg, κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο, μετά από μία συναρπαστική νίκη έναντι του πρωταθλητή από τα Αραβικά Εμιράτα.

Η Μικαέλα Κολλιοπούλου αναδείχθηκε Χρυσή πρωταθλήτρια στην κατηγορία -60kg Γυναικών, επικρατώντας απέναντι στη Ρωσίδα αντίπαλό της, στον τελικό.

Ο Ραφαήλ Χαγκάν κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο, έχοντας δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Αν και κέρδισε τον πρώτο γύρο, ο τραυματισμός που υπέστη στον ημιτελικό δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα.

Η Φωτεινή Βλάμη, η Χριστίνα Ζάμπουρα, η Γεωργία Σγούρου και ο Ιωάννης Στοφορίδης κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο, μετά από δυνατές αναμετρήσεις, αποδεικνύοντας την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή τους στο άθλημα.

Στα Super Fights της ημέρας, ο Μάριος Βασίλι και η Αφροδίτη Κάρμεν Τσαβδαρίδη κατέκτησαν τη νίκη, προσφέροντας θεαματικές αναμετρήσεις και ξεσηκώνοντας την Ελληνική κερκίδα.

Στο παραδοσιακό κομμάτι, η Δήμητρα Αχλάδα και η Ελεονώρα Νούτση μετά από μία εξαιρετική παρουσία κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο στο Mai Muay, ενώ ο Δήμος Ασημακόπουλος εξασφάλισε το Αργυρό Μετάλλιο στο Wai Kru και ο Μιχάλης Ψιλοπάτης και η Ευαγγελία Τιπελή το Χάλκινο.

Στην κατηγορία Para – Muaythai, ο Νικόλαος Μιλανός κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Male Special, η Μαρία Πούλου το Αργυρό στην κατηγορία Female Special, ενώ ο Ιωάννης Αργυρόπουλος και ο Ιωάννης Μυλωνάς απέσπασαν Αργυρό και Χάλκινο Μετάλλιο αντίστοιχα, στην κατηγορία Male Para Wheelchair.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους, καθώς και στον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Άρτεμη Καραμολέγκο και στην προπονήτρια της Ομάδας  Para – Muaythai, κ. Κυριακή Χατζογιαννάκη, για την πολύτιμη καθοδήγησή τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές που πλαισίωσαν την Εθνική μας.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συνεχίζουμε με αισιοδοξία και ισχυρή θέληση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Κοινοποίηση άρθρου: