10 Απριλίου, 2020 | Άρθρα & Νέα

Τηλεδιάσκεψη σωματείων μελών Π.Ο.Μ.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 9 Απριλίου, η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνάντηση των σωματείων μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν από κοινού μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε σε συνάρτηση με την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το επιτελείο της Π.Ο.Μ. παρουσίασαν τις τελευταίες χρονικά ενέργειες της Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων και μία επιστολή – πρόταση προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σχετικά με μία πιθανή απαλλαγή των αθλητικών σωματείων από την καταβολή των δημοτικών τους τελών, ενώ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους πως η δύσκολη παρούσα κατάσταση σύντομα θα ξεπεραστεί, εφόσον αντιμετωπιστεί με ενότητα, αποφασιστικότητα και συντονισμό.

Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη χρονικά τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας μας, καθώς είχε προηγηθεί προ μίας εβδομάδας η αντίστοιχη με εκπροσώπους των σωματείων μελών που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του Μουάιτάι από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η Π.Ο.Μ. θα συνεχίσει να προάγει με διάφορες δράσεις της, την ανάπτυξη του αθλήματος μας ψηφιακά κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης. Μετά το τέλος της διαδικτυακής αυτής συνομιλίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Παπαδόπουλος ανέφερε :

Με αφορμή τη χθεσινή μας τηλεδιάσκεψη και μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε, αρχικά θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συμμετέχοντες και να προτρέψω όσους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας, να το κάνουν την επόμενη φορά. Σε συνέχεια λοιπόν των δράσεων μας για την ανάπτυξη του αθλήματος, σας γνωρίζω ότι αυτές θα συνεχιστούν διαδικτυακά με τηλεδιασκέψεις αλλά και με ευχάριστες στιγμές και διαγωνισμούς που ετοιμάζουμε, για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή η κατάσταση. Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε με λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας σε αυτές προκειμένου να προετοιμάσετε τους αθλητές σας, ώστε να τους κρατήσουμε ενεργούς και σε φόρμα. Σε κάθε περίπτωση θέλω να ξέρετε πως τόσο εγώ όσο και το επιτελείο της Ομοσπονδίας μας, είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, ώστε όλοι μαζί σαν αθλητική οικογένεια να βγούμε από όλη αυτή την περιπέτεια ακόμη πιο δυνατοί. Να θυμάστε πάντα ότι είναι μια μάχη που μας δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να επιδείξουμε τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε ότι δικαίως κατατασσόμαστε στην κορυφή των μαχητικών αθλημάτων. Με σκληρή δουλειά, αγάπη και πίστη να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε”.

Κοινοποίηση άρθρου: