16 Μαρτίου, 2020 | Uncategorized, Άρθρα & Νέα, Προβολή

Τροποποίηση αγωνιστικού προγραμματισμού Π.Ο.Μ.

Φίλες και φίλοι του αθλήματος,

Η πρωτόγνωρη κατάσταση πανδημίας που εσχάτως αντιμετωπίζει συνολικά η ανθρωπότητα, όπως έχει γίνει ήδη αντιληπτό δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αφήσει ανεπηρέαστο τον κόσμο του αθλητισμού.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι, όπως έχει αποδείξει επανειλημμένως και στο πρόσφατο παρελθόν, αυτονόητα θέτει πάντοτε σε άμεση προτεραιότητα έναντι κάθε κόστους την υγεία αθλητών, αθλουμένων, προπονητών και φιλάθλων. Ως εκ τούτου, προσαρμοζόμενοι στις έκτακτες παρούσες συνθήκες και αναμένοντας την εξέλιξη της κατάστασης το επόμενο διάστημα, προβαίνουμε σε μία ενημέρωση σχετικά με τον συνεχώς τροποποιούμενο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό των αγωνιστικών και μη δραστηριοτήτων μας.

Αρχικά, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το Κύπελλο Ελλάδος Μουάιτάι 2020, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 14 – 15 Μαρτίου, μετατίθεται -εκτός απροόπτου και τηρουμένων πάντα των συνθηκών- για το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου.

Εν συνεχεία, το πανελλήνιο διασυλλογικό κύπελλο της Σαντορίνης, το οποίο προοριζόταν να λάβει χώρα στις 4 & 5 Απριλίου, δυστυχώς ματαιώνεται, με τη διάθεση ωστόσο να επανέλθουμε με την πραγματοποίηση διοργανώσεων Μουάιτάι εκτός Αττικής, και δη στο όμορφο νησί της Σαντορίνης, όταν βέβαια οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Όσον αφορά τη συνέχιση των μαθημάτων της σχολής προπονητών, το πρόγραμμα σπουδών όπως αυτό έχει ανακοινωθεί, προς το παρόν ισχύει κανονικά και για οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση του, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν άμεσα. Σε κάθε περίπτωση κι εφόσον χρειαστεί θα υπάρξει ειδική μέριμνα για αναπλήρωση των χαμένων ωρών με παράταση των ημερομηνιών.

Τέλος, σχετικά με τις διεθνείς διοργανώσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας, όπως μας γνωστοποίησε αρμοδίως η Παγκόσμια Ομοσπονδία, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετάθεσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2020, το οποίο έχει προγραμματιστεί να φιλοξενηθεί στο Άμπου Ντάμπι τον προσεχή Ιούνιο (σ.σ. 5 έως 13 του μηνός) προς τα τέλη του έτους. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν επισήμως γνωστά το προσεχές διάστημα. Ανάλογη πρόβλεψη δεν υφίσταται επί του παρόντος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τα οποία είναι προγραμματισμένα για το Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020, με την ημερομηνία 11-13 Δεκεμβρίου να παραμένει στο πλάνο.

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη ή πιθανή τροποποίηση του ετήσιου αγωνιστικού σχεδιασμού θα ανακοινωθεί εγκαίρως από την Ομοσπονδία μας.

Κοινοποίηση άρθρου: