Ως τις 14 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο IFMA Virtual Championship

Αγαπητά σωματεία,

Το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα θα αντικαταστήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων για το 2020 το οποίο και ακυρώθηκε και οι αθλητές θα ανακηρυχθούν ως επίσημοι παγκόσμιοι πρωταθλητές για το 2020.

Από 1 ως 10 Οκτωβρίου πάνω από 80 χώρες θα λάβουν μέρος και αυτό προδιαθέτει την μεγάλη επιτυχία που πρόκειται να έχει η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες που αφορούν την συμμετοχή σας.

Προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα σύνδεσης και διαφοράς ώρας αλλά και λόγω της μεγάλης συμμετοχής,  τα αγωνίσματα  Wai Kru, Shadow Box & Aero Fit θα πραγματοποιηθούν με την αποστολή μαγνητοσκοπημένου βίντεο για τους προκριματικούς, προημιτελικούς και ημιτελικούς γύρους.

Για να επιτευχθεί αυτό θα σας παρέχονται σύνδεσμοι για να «ανεβάσετε» τα βίντεο κάθε συμμετέχοντα στην σελίδα εγγραφής κάθε εγγεγραμμένου αθλητή.

Αυτό δεν θα γίνει στην κατηγορία του Max Fit γιατί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός πρέπει να διεξάγεται «ζωντανά» προκειμένου οι αθλητές να διαγωνίζονται ταυτόχρονα. Ένα πιο περιγραφικό και επεξηγηματικό e-mail για αυτό το θέμα θα σας σταλεί σύντομα.

Για τα προκριματικά, προημιτελικά και ημιτελικά οι συμμετέχοντες θα τοποθετούνται σε «δέντρα» και μετά τα βίντεο θα ζευγαρώνονται και θα κρίνονται σύμφωνα με τα «δέντρα». Οι τελικοί θα διεξαχθούν ζωντανά και θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το διαδίκτυο που θα φιλοξενεί τον διαγωνισμό στην Μπανγκόκ.

Καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πλησιάζει παρακαλούμε να αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής της ομάδας σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Ανυπομονούμε να δούμε τους αθλητές μας που κερδίζουν μετάλλια σε φυσικά πρωταθλήματα να παίρνουν καινούριες προκλήσεις και να απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα της χώρας μας στο το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα της IFMA και να μας κάνουν περήφανους.

Κάθε αθλητής μπορεί να συμμετάσχει σε όσες κατηγορίες επιθυμεί. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλα τα ενεργά σωματεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία της Ομοσπονδίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00.

Εδώ θα βρείτε τους κανονισμούς του πρωταθλήματος μεταφρασμένους. Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουν ενεργή εγγραφή ή να εγγραφούν στην πλατφόρμα του RSportz με το ανάλογο κόστος.

 

Κοινοποίηση άρθρου: