26 Μαΐου, 2021 | Άρθρα & Νέα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2021

Φίλες και Φίλοι του Μουάιτάι,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη (πατήστε εδώ).

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Καλαθοσφαίρισης  «Ολυμπία» επί της οδού Ολυμπίας 104 στην Αργυρούπολη. Για την διεύθυνση του γηπέδου πατήστε εδώ.

Οι αγώνες στην εν λόγω διοργάνωση θα λάβουν χώρα με βάση τους κανόνες της IFMA (International Federation of Muaythai Associations).  

Η επίσημη δήλωση των αθλητών κάθε αθλητικού σωματείου που προτίθενται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση ανά κατηγορία κιλών και ηλικίας μόνο για τις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνεται  ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας διεξαγωγής αγώνων RSportz (μέχρι τις 22 Ιουνίου στην αντίστοιχη διοργάνωση) από τους υπεύθυνους των σωματείων στέλνοντας στην Π.Ο.Μ. την σχετική φόρμα (πατήστε εδώ). Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες  η εγγραφή στο Rsportz είναι προαιρετική. Για τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Προσοχή: Κάθε αθλητής προκειμένου να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να έχει μαζί του τα εξής έγγραφα:

  • Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας (χορηγείται από την Π.Ο.Μ. και όσοι δεν έχουν μπορούν να αιτηθούν μέσω σωματείων έκδοση δελτίου μέχρι 17 Ιουνίου 2021).
  • Κάρτα υγείας αθλητή υπογεγραμμένη από καρδιολόγο (βρείτε την εδώ).
  • Υπεύθυνη δήλωση αγώνων (βρείτε την εδώ).
  • Ο,τιδήποτε άλλο ισχύει τη δεδομένη στιγμή, βάσει του εγκεκριμένου αγωνιστικού πρωτοκόλλου.

Πληροφορίες μέσω e-mail στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ομοσπονδίας (pmf@pmf.gr) και στο ‎210-9603031.

Καλή προετοιμασία σε όλους !

 

Κοινοποίηση άρθρου: